| Tytuł: | Skuteczność depilacji |
| Autor: | Hela 8.9.2011, 10:53 |
| Do tej pory w celu depilacji stosowałam tradycyjne metody. Ostatnio zaczynam się jednak zastanawiać nad depilacją laserową. Czy ta metoda jest skuteczna? Jakie jest wasze zdanie | |
| Autor: | Hela 8.9.2011, 10:53 |
| Do tej pory w celu depilacji stosowałam tradycyjne metody. Ostatnio zaczynam się jednak zastanawiać nad depilacją laserową. Czy ta metoda jest skuteczna? Jakie jest wasze zdanie | |
| Autor: | Crissa 22.9.2011, 15:40 |
| Jeśli skorzystasz z prawdziwego lasera to tak, IPL to nie laser, nie działa. Natomiast lightsheer działa naprawde i faktycznie usuwa włosy, wiem bo sama korzystałam - ja sie depilowałam w salonie Viviean w Łodzi, polecam! | |
Samoopalacz
Wszyscy, którzy zdają sobie sprawę z tego, jak szkodliwe jest działanie słońca na skórę, lecz mimo to chcieliby cieszyć się piękną opalenizną nie tylko w lecie, decydują się na zyskanie jej w inny, niż opalanie się na plaży, sposób.
Aktywność fizyczna
Wiele osób, które mają problemy z zrzuceniem zbędnych kilogramów decydują się na większą aktywność fizyczną. Jednak, nie było by problemu gdyby od młodych lat każdy człowiek przykładał większą wagę do aktywnego trybu życia. Należy zaznaczyć, że aktywność fizyczna i zdrowie połączone są ze sobą.
Pielęgnacja twarzy
Choć wielu osobom wydaje się, że pielęgnacja twarzy jest zbędna, to jest ona bardzo potrzebna. Tylko dzięki właściwym działaniom skóra jest piękna i może być ozdobą.